Donateurs en Partners van Luchtvaart Zonder Grenzen

Bosch Beton
Bosch Beton Industrie heeft onlangs de opbrengst van een sponsoractiviteit gedoneerd.

Cysonet
Cyso Managed Hosting is een Internet Service Provider die zich richt op het verlenen van technisch innovatieve internetdiensten voor de zakelijke markt. Ze faciliteren producten van domeinregistratie tot volledig beheerde platformen en applicaties. Cysonet host belangeloos de website van LZG-ASF NL.

Dutch Space

EADS
EADS heeft een genereuze donatie gedaan om het werk van LZG- ASF NL te ondersteunen.

EPCOR

Heli-Aviation
Heli-Aviation verzorgt helikopter-(rond)vluchten op maat. Tijdens een van hun activiteiten hebben ze op dagopbrengst aan LZG gedoneerd!

IST Flight Training
IST Flight training is gespecialiseerd en gecertificeerd in het geven van flight simulator training. Ze zijn betrokken bij het selectieproces van piloten voor LZG.

Just Brands
Just Brands is de naam van de organisatie die zich bezighoudt met ontwerp, logistiek, marketing en verkoop van PME Legend, Cast Iron, Vanguard en Tripper Jeans. Het is een dynamisch modebedrijf met ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en de marketing van topmerken in de kledingindustrie. LZG is er trots op dat ze wordt gesponsord door Just Brands met kleding van PME Legend en Tripper.

Kenya Airways

KLM

KLM Cargo
KLM Cargo zet zich in voor het humanitaire hulptransport van LZG.

KLM Cityhopper

KLM Health Services

Lions Club Schiphol
Lions Club Schiphol heeft haar fundraising opbrengsten aan LZG gedoneerd.

Meeuwsen Ten Hoopen Registeraccountants/ Belastingadviseurs
Meeuwsen ten Hoopen Registeraccountants / Belastingadviseurs verlenen hun diensten aan LZG tegen een gereduceerd tarief.

Papyrusdiemen
Papyrus Diemen heeft enige tijd het drukwerk van het magazine van LZG gedoneerd.

Progresso
Progresso is actief op het gebied van Internet en Nieuwe media. Sinds 1999 bouwen ze websites en Intranetten, leveren projectleiders en geven training om optimaal gebruik te maken van het web. Voor LZG heeft Progresso een groot deel van de nieuwe website gesponsord. Tevens ondersteunt Progresso LZG bij internet website en intranet gerelateerde vraagstukken.

Schiphol Group
Schiphol ontwikkelt, beheert en investeert in commercieel vastgoed op en rond nationale en internationale luchthavens en multimodale vervoersknooppunten.

Star Airservice

STUDIOZERO - Fotografie
Fotografie studio 'Studio Zero' heeft belangeloos fotografie voor LZG verzorgd.

Travel Safe
TravelSafe is een organisatie die een compleet programma artikelen levert om gezondheidsrisico's tijdens de reis tot een minimum te beperken.

United Stripes
United Stripes is een terugkerend evenement voor vliegend personeel. Een aantal keer per jaar vindt er een United Stripes evenement plaats in gerenommeerde clubs in Nederland. Bij het kopen van het kaartje kan er gekozen worden
voor een ' Luchtvaart Zonder Grenzen ticket'. De organisatie doneert voor elk verkocht LZG ticket een kleine bijdrage.
United Stripes heeft een kalender uitgebracht met daarop de mooiste stewardessen van Nederland in jaren vijftig pinup-stijl. De opbrengst komt ten goede aan LZG! U kunt de kalender hier bestellen.

Value2Life
Value2Life is een nieuw platform voor bedrijven, goede doelen en bedrijfsrelaties om maatschappelijk ondernemen (meer) te stimuleren. LZG is een van de geregistreerde goede doelen waar bedrijven op kunnen stemmen.